Tentang Saya

Han Pendekar

Sepanjang perjalan karier saya selama 15 tahun, Saya telah bekerjasama bersama banyak nama-nama besar di Malaysia seperti The Store (M) Sdn Bhd, Maxis Mobile Sdn Bhd, Measat Broadcast Network Sdn Bhd, Aegis BPO Malaysia Sdn, Bhd, Chettaki Omey Sdn Bhd, dan Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Semenjak menggalas tanggungjawab sebagai seorang SOIF Coach dan Professional Learning Facilitator (PLF) bertauliah, pendekatan saya banyak berkisar kepada pembangunan individu melalui perkongsian inspirasi kehidupan dan inspirasi kejayaan.

Selaku seorang Fragrance Comprador De’Xandra dan Ambassador¬†kepada MDEC (#SayaDigital), saya menggunakan kedua-dua medium ini sebagai wadah untuk saya mengembangkan perniagaan dan menyebarkan manfaat kepada lebih ramai orang di luar sana.

Nama saya Mohd Farhan Jamaludin atau lebih mesra disapa dengan nama pena Han Pendekar, metafora kepada sebuah perjuangan dalam kehidupan. Saya banyak berkongsi ilmu dan pendapat dalam kehidupan dan perniagaan dari perspektif yang berbeza.

hanpendekar-official-branding-with-logo-latest-2021
Shopping Cart
Open chat
Boleh saya bantu anda?