KONSULTAN PROFESSIONAL
PINJAMAN BANK & KOPERASI

Cepat, Mudah,
Selamat

Semak kelayakan pembiayaan peribadi anda, istimewa untuk  kakitangan kerajaan dan juga GLC sekarang. Kami adalah syarikat Bumiputra yang berpangkalan di Ampang, Selangor.

han-pendekar-thumbnail-picture-website

5/5

Han Pendekar

Finance Consultant

11 Tahun Pengalaman

siapa kami SEBENARNYA?

han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

Saya Bro Han (Han Pendekar)

Izinkan saya berkongsi kepakaran dan pengalaman lebih dari 11 tahun dalam Bidang Perundingan dan Baikpulih Profil Kewangan.

Syarikat Saudagar Muda Sdn Bhd ditubuhkan sebagai sebuah Syarikat Perunding & Penasihat khusus untuk membantu Penjawat Awam, Badan Berkanun, Syarikat Berkaitan Kerajaan, Pihak Berkuasa Tempatan, dan Kerajaan Negeri untuk memohon pembiayaan peribadi dan pinjaman bank yang berhadapan dengan isu Rekod Buruk CCRIS, CTOS, AKPK, Senarai Hitam, Tindakan Undang-Undang / Mahkamah, Saman dan Komitmen Bulanan yang Tinggi, yang dihadapi lebih dari 75% penjawat awam di Malaysia.

official-dp-bro-han-han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

Sampai Bila NAK KECEWA?

masalah-pinjaman-yang-sering-dihadapi-han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

Peluang Masih Ada UNTUK ANDA

Rasai pengalaman permohonan pinjaman bank yang Mudah, Cepat & Selamat apabila anda berurusan dengan kami.

Perkhidmatan kami hanya KHUSUS dan TERHAD untuk menyelesaikan isu Nama BLACKLIST / AKPK / Rekod Buruk CCRIS CTOS / Komitmen Bulanan Tinggi / Akaun Pemerhatian Khas / Tindakan Undang-Undang / Saman dan lain-lain yang berkaitan.

Kenapa Anda Perlukan KAMI?

kenapa-anda-perlukan-kami-untuk-buat-pinjaman-bank-han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

Kami Beri Yang Terbaik Dan BANTU ANDA

Bagi mencapai matlamat & visi, saya dan pihak syarikat telah membina pengalaman dengan menguasai pelbagai pilihan pembiayaan terutamanya keperluan dan faktor sesebuah pembiayaan dan pinjaman bank itu lulus serta pemahaman yang mendalam dalam risiko pembiayaan.

Mesti anda banyak SOALAN KAN?

disclaimer-penafian-han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

DISCLAIMER / PENAFIAN

1. Kami Agensi Perunding Kewangan dan didaftarkan atas nama Saudagar Muda Sdn Bhd (1515814-d)
2. Nama Dagangan : Saudagar Muda Experts
3. Saudagar Muda Experts BUKAN Perkhidmatan Pinjaman Wang.
4. Perkhidmatan kami hanya KHUSUS dan TERHAD untuk menyelesaikan
isu Nama BLACKLIST / AKPK / Rekod Buruk CCRIS CTOS / Komitmen Bulanan Tinggi / Legal / Saman
5. Khusus untuk Penjawat Awam Kerajaan / Badan Berkanun / Syarikat Berkaitan Kerajaan (GLC), Pihak Berkuasa Tempatan dan Kerajaan Negeri.
6. Pembiayaan yang ditawarkan adalah Pembiayaan Peribadi dengan Bank-Bank Terpilih sahaja.
7. Agensi kami tidak terikat dengan mana-mana bank dan tidak dilantik oleh mana-mana bank sebagai ejen.

Testimoni PELANGGAN

testimoni-pelanggan-client-bro-han-han-pendekar-semakan-kelayakan-konsultan-pinjaman-bank-dan-koperasi-bagi-penjawat-awam-syarikat-berkaitan-kerajaan-GLC-PBT-Kerajaan-Negeri-Badan-Berkanun-saudagar-muda-experts-pembiayaan-penyatuan-hutang-mudah-lulus-ampang-selangor-negeri-sembilan-melaka-johor-pahang-terengganu-kelantan-kuala-lumpur-putrajaya-perak-kedah-pulau-pinang-perlis-blacklist-legal-saman-akpk-saa-special-attention-account-ctos-ccris-kad-kredit

Kami sedia Jawab soalan anda

Nak tahu soalan yang kerap kami terima selama ni? Anda mungkin ada soalan yang sama berkaitan pembiayaan dan pinjaman bank.

Boleh. Kami fokus luar payslip dan kelayakan maksimum DSR boleh tarik 80%. 

Pertama, kena faham. Bila kita ada blaclist atau SAA, kita tak boleh buat pembiayaan atau pinjaman bank. Dengan kami, memang ini kepakaran kami untuk bantu anda keluar dari masalah yang membelenggu. Jika amaun kelayakan boleh cover amaun blacklist/legal/saman/SAA, tak ada masalah.

Sejujurnya, kita tak boleh dapat semua. Semua bergantung kepada kelayakan. yang pasti, kami usahakan untuk penuhi hampir kesemua permintaan anda.

Bergantung kepada isu apa yang anda hadapi. kami proses laju bila semua dokumen lengkap. Kalau ada yang tanya, jawapan kami sama. 7-14 hari bekerja. 

Klien Kami

Sedia Untuk Dibantu
Team Experts Kami?